The king is dead, long live the king

0

Sneek – Het is gebeurd. Het Bouma pand is niet meer. Wat rest is een enorme berg puin die de komende dagen wordt weggewerkt door TN Sloopwerken, waarna eerst ter plaatse de grond wordt gesaneerd en een begin kan worden gemaakt met de bebouwing van de ontstane ruimte door het samenwerkingsverband Friso Bouwgroep B.V., Veenema Vastgoed B.V. en G.T. Brandsma Holding. Friso Bouwgroep, Wijbenga Architecten en Antea Group hebben eerder dit jaar de plannen voor de hoek uit de doeken gedaan.

Voorlopig ontwerp

Het ontwerp bestaat uit een commerciële ruimte op de begane grond en 6 appartementen, 3 maisonettewoningen en een penthouse op de verdieping. Het nieuwe gebouw krijgt de naam ‘Oosterpoort’, naar de stadspoort die vroeger aan het eind van de Oosterdijk stond.De bedoeling is, calamiteiten daargelaten, dat de verkoop van de appartementen eind 2018 start.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend