Sneker Weerman: Saai zonnig….

0

Sneek – Voor een weerman zijn het saaie tijden, er is weinig nieuws te melden, de zomer dendert voorlopig voort. Regen, buien met onweer of iets dergelijks zit er ook voorlopig niet in, heel misschien dat volgende week de kans daarop wat groter wordt.

Vandaag is het zonnetje erbij, ook is er bewolking en, hoe kan het ook bijna anders, de wind waait uit het noorden/het blijft droog. Wind is trouwens zwak tot matig. De temperatuur boekt winst en komt vandaag in de stad rond de 24 graden uit.

Komende nacht opklaringen, 14 graden als minimumtemperatuur, weinig wind.

Morgen zonnig, 25 graden, wind noordelijk. Vrijdag, zaterdag en zondag blijft het vrij zonnig, dit bij een noordelijke wind en de temperatuur 22 tot 25 graden, al met al top zomerweer!

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend