Fanfareorkesten in IJlst sluiten seizoen af

0

IJlst – Zondagmiddag gaven de fanfare orkesten uit Sneek, de Harmonie onder leiding van dirigent Andries Kramer en uit IJlst, Concordia, onder leiding van dirigent Guus Pieksma bij de molen de “Rat ” een gratis concert als afsluiting van het seizoen.

De jeugdleden, samengevoegd uit Concordia en de Harmonie traden ook op evenals de 9 leerlingen van het Spelenderwijs orkest, die voor het eerst voor publiek optrad. Ook mede door het prachtige weer was er veel publiek.

Terwijl alles zich afspeelde bij de molen vermaakten iets verder op kinderen zich bij de Bloemenfontein, die zich heerlijk lieten afkoelen door het opspattende water uit de fontein. (Tekst en fotografie Yvonne Dijkstra Sneek)

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend