Opening Speel- en Beleefwinkel Heeg

0

Heeg – Op donderdag 21 juni om 14.00 uur zal wethouder de Man de Speel en Beleef Heeg winkel openen. Het leegstaande en heel ruime winkelpand in de Harinxmastrjitte is omgebouwd tot een belevings- en inspiratie-plaats voor toeristen. In de winkel wordt de bijzondere historie van Heeg met haar roemruchte  palinghandel en de palingaken in beeld gebracht.

Ook de prachtige omgeving en de vele activiteiten in Heeg worden zichtbaar gemaakt. Tegelijkertijd is de winkel het nieuwe en gastvrije onderkomen voor de VVV-Heeg, waar alle toeristische informatie gevonden kan worden. Voor  de jongste gasten en inwoners van Heeg  zijn er twee flinke speelruimten ingericht. Eén voor peuters en één voor oudere kinderen.

Ouders en toeristen kunnen zich vermaken aan de grote stamtafels met kranten, magazines, wifi en een eenvoudige koffiehoek. Daarmee heeft Heeg dan eindelijk de zo lang gewenste ‘alle-weer-voorziening’. De nieuwe aanwinst in de winkelstraat van Heeg wordt ook de uitvalsbasis voor het Zomerprogramma  van Heeg Promotie en Duurzaam Heeg. Deze organisaties hebben onder auspiciën van de Ondernemersvereniging  Heeg de invulling aan het leegstaande pand gegeven.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend