Muzikale en culinaire belevenis Tapas en Tonadillas

0

Sneek – Sneek vocaal brengt op 24 juni 2018 om 16:00u in de Doopsgezinde Kerk Sneek “Tapas en Tonadillas”: een warmbloedig Spaans/Zuid-Amerikaans concertprogramma met gepeperde klassieke muziek van o.a. De Falla, Granados, Villa Lobos en Piazzolla. In de gezellige café-opstelling kunt u genieten van vers bereide tapas.

U luistert naar prachtige verhalen over liefde, dood, hoop en leven en hoort de Arabische en Joodse invloed in Sefardische liederen, maar ook de wortels in de Spaanse volkscultuur met zijn vele dansen, en natuurlijk de Nuevo Tango van Astor Piazzolla die de Argentijnse tango uit de bordello’s naar de concertzalen bracht. Een muzikale en culinaire belevenis dus!

Het ensemble bestaat uit Mirjam Altena – fluit, Philine Coops- piano, Franka van Essen – zang, Myrthe van Hulst – cello en Annette Kruisbrink – gitaar.
Tapas worden geserveerd tegen een meerprijs van 5 euro. Deze tapas reserveert u vóór vrijdag 22 juni via de website www.sneekvocaal.nl of via 0651903178. Zonder tapas kosten de kaarten in de voorverkoop slechts 10 euro! U kunt u kaarten bestellen op www.sneekvocaal.nl of kopen bij Van der Velde boeken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend