Galigastraat ten tweede male over de kop

0

Sneek – De Galigastraat is momenteel een ‘kruip-door-sluip-door’ hindernisbaan. Overal staan steigers en zijn schilders en timmerlieden aan de slag om de sporen van de voormalige overkapping in de toegangspoort tot het Sneker centrum te fatsoeneren. Daarnaast gaat het straatje dit weekend voor de tweede keer ‘over de kop’.

“De bestrating is niet in de juiste kleur, en is naar het midden toe te steil aflopend gelegd, waardoor er gevaar voor struikelen ontstaat. Hetgeen overigens niet de schuld is van Nota Infra, die de bestrating uitvoert en zich exact aan het bestek van de gemeente heeft gehouden. Daarnaast bleken er niet de juiste putten in te zijn gezet om het hemelwater af te voeren. Alle goede dingen komen langzaam, maar het is wel jammer” reageert Herbert de Vries.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend