Sneker voetballers in professionele outfits tegen Lucky Ajax

0

Sneek- De eerste training van de Sneker voetballers die aan zullen treden tegen Lucky Ajax zit er op. Maar niet alleen op het veld zijn de voorbereidingen in volle gang, ook achter de schermen wordt niets aan het toeval over gelaten om maar zo professioneel mogelijk voor de dag te komen. Tektielstra steekt de Snekers helemaal in het nieuw.

Ieder voetbalseizoen wordt in Sneek op fraaie wijze afgesloten met de inmiddels vermaarde LSC Classics en die afsluiting is dit jaar nog glanzender. En dat niet alleen omdat het de tiende editie met louter en alleen klassieke clubs betreft, maar vooral ook omdat het toernooi in de avonduren van zaterdag 23 juni wordt opgesierd met een wedstrijd tussen de Sneker Classics en Lucky Ajax met de dan bijna 80-jarige Sjaak Swart in de gelederen.

Op de foto: v.l.n.r. Jaap Schuurmans, Johan Abma en Sandor van der Heide, klaar voor de wedstrijd tegen Lucky Ajax op zaterdag 23 juni.

Foto: Dennis Betten

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend