Trots Advendo Sneek presenteert nieuwe materiaalwagen

0
Sneek – Na een stevige zoektocht naar een nieuwe bruikbare materiaalwagen is het de mannen van het materiaalteam van Advendo Sneek gelukt een stoere en ruime BE combinatie te vinden, welke aansluit op de wensen van de vereniging en tevens voldoet aan alle eisen. De keus is gevallen op een Mercedes Sprinter combinatie met een ruime en praktische laadruimte erachter. Dankzij de steun van de Rotaryclub/Sneek op ‘e Strûn is deze aanschaf mogelijk gemaakt, en natuurlijk dankzij de inwoners van Sneek welke aan Sneek op ‘e Strûn hebben deelgenomen. Hiervoor is Advendo als vereniging apetrots!
Na een grondige inspectie, een aantal verbeteringen en een geheel nieuwe zwart-metallic lak met belettering kan het rijdende visitekaartje van de Advendo Korpsen Sneek letterlijk weer jaren vooruit. Met zijn stoere en opvallende uiterlijk zult u ‘m binnenkort vast wel eens voorbij zien rijden.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de wagen van dichtbij bekijken? Kom dan op 23 juni van 17.00 tot 19.00 uur langs bij het Advendogebouw aan de Korte Vreugde 22 te Sneek! Of bekijk onze Facebookpagina https://www.facebook.com/AdvendoSneek voor de meest recente foto’s.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend