Heeg promoveert naar derde klasse

0

Sneek – Met een niet mis te verstane 1-4 overwinning in en tegen Makkum heeft vv Heeg promotie naar de derde klasse afgedwongen. Vorige week al werd Waterpoort Boys aan de zegekar van de Hegemers gebonden, nu was Makkum de pineut.

Makkum had nog even hoop, toen ze de 0-1 voorsprong die de Hegemers na tien minuten lieten noteren, even later in evenwicht brachten, maar bleek in het vervolg van de wedstrijd niet opgewassen tegen de aanvalsdrift en onstuitbare overwinningsdrang van Heeg. Het werd uiteindelijk een afgetekende 1-4 voor de ploeg van trainer Arjen Hoekstra en leider Pieter Osinga.

Met het kampioenschap van Het tweede elftal is de feestvreugde in Heeg compleet.

Foto Twitter vv Heeg

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend