Zonovergoten zestiende Ut Sneek straatfestival

0

Sneek- Maar liefst 65 lokale acts op een tiental verschillende podia in de binnenstad van Sneek vermaakten het publiek vanmiddag uitstekend tijdens de zestiende jaargang van Ut Sneek. Tijdens Út Sneek presenteren vrijwel alle culturele gezelschappen van Sneek zich. Zowel die van de professionele culturele instellingen, als ook de vele amateurmusici die spelen of zingen in popbands, koren, harmonie- en fanfareorkesten of dansen in een groep. Het aantal aanmeldingen is traditioneel enorm, de teller staat op ruim duizend deelnemers. Terecht dus een Cultureel Festival met hoofdletter C.

Addicted 2.0 van Sportcentrum Omnia dansen op de Eiermarkt van Sneek

Voorzitter Kees Poiesz van de stichting die we tijdens ons rondje Ut Sneek tegen kwamen was dan ook dolenthousiast: “Het loopt als een tierelier en het weer kan natuurlijk niet beter!” De terrassen, waaronder die aan de Wijde Noorderhorne, waar voor het eerst twee podia aanwezig waren tijdens Ut Sneek, zaten dan ook allemaal vol.

Fotobijschrift eerste foto: de leerlingen van Muzt zingen en spelen een aantal songs uit Spamalot

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend