Sloper Boumapand Sneek zet de sokken er in

0

Sneek – Alhoewel het Boumapand en de aanpalende percelen vanaf de kant van de Oosterdijk nog vrijwel volledig intact lijkt te zijn, wordt er aan de kant van de Leeuwarderweg in de hoogste versnelling gesloopt. Het gebouw tussen de woning van Greidanus en het pand van Bouma vertoont al forse happen.  Vooral bij de muur van het pand naast dat van Greidamus moeten de slopers als de egeltjes zo voorzichtig te werk gaan omdat deze muur tegen de historische woning is aangebouwd.

Wie verlegen zit om een praatje haaste zich naar de Leeuwarderweg want tegenover het sloopwerk staan altijd wel een paar Sneker toeschouwers die je in al hun wijsheid alles, tot in de kleinste details over de sloop en de planning kunnen vertellen. Dat ze daarbij door het hoge ‘gehoord-van’ gehalte van hun informatie de waarheid wel eens een klein beetje geweld aan doen, mag de pret niet drukken.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend