Laura Keizer, prinses van GrootSneek, ziet Sara

0

Sneek – Laura, eigenaar van Laura Keizer Fotografie en sinds december 2013 ‘hof-fotografe’ van GrootSneek, is vandaag 50 jaar geworden. Ze begon met hier en daar een portretje in GrootSneek, maar haar activiteiten werden in rap tempo uitgebouwd tot de cover, de rubriek Face to Face en veel andere foto’s. Ze is dus een van de vaste krachten van ons ‘magazine op krantenpapier’.

Laura, geboren boven Groningen, heeft de opleiding vakfotograaf gevolgd in Den Haag, maar veel meer Snekers kennen haar nog als de barkeepster van Café De Draai. Ze was zo’n beetje het mooiste meisje van de klas en werkte een tijdje als model. Maar ze voelde zich meer op haar gemak achter de camera dan ervoor. Toch blijft ze altijd een beetje de Maxima van de Zwarteweg. Je zou het niet zeggen maar vandaag viert ze haar 50ste verjaardag!!

Laura namens team GrootSneek van HARTE GEFELICITEERD!

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend