Triatlon Witmarsum

0

Witmarsum- De voorbereidingen op de triatlon zijn in volle gang, de eerste 50 deelnemers hebben zich ingeschreven en ook voor de Kidsrun zijn er al een aantal aanmeldingen. We weten dat er héél wat sportieve kinderen in Witmarsum en omgeving wonen, dus vraag je ouders snel of ze je willen inschrijven voor de Kidsrun!

Het aantal beschikbare plaatsen in het zwembad is al voor de helft bezet, dus wil je in het zwembad zwemmen schrijf je dan ook snel in! Elke deelnemer aan de Triatlon of de Kidsrun ontvangt dit jaar een functioneel sportshirt, welke mede mogelijk wordt gemaakt door de organisatie van het theaterspektakel ‘Wy jouwe gjin krimp!’: Witmarsum 2018! We zijn erg blij met de samenwerking met Witmarsum 2018 en zullen elkaar ondersteunen in de PR.

 OPROEP – OPROEP – OPROEP !!! Wij zoeken nog vrijwilligers die mee willen helpen tijdens de triatlon. Je bent in je taak ons visitekaartje voor zowel deelnemers als publiek en bent bereid om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan het opbouwen en afbreken van het finishgebied of het bemannen van een drinkpost in het dorp. Voor scholieren/studenten die een maatschappelijke stage moeten lopen, kan dit ook bij Triatlon Witmarsum. Je kunt ons in de voorbereiding of op de dag zelf helpen bij allerhande taken in ruil voor een aantal uren voor je stage. Dus doe je niet mee op 9 september maar wil je tóch betrokken zijn bij de triatlon? Kom ons ‘heldenteam’ van vrijwilligers dan versterken! Stuur gerust een mail voor meer informatie of aanmelden: info@triatlonwitmarsum.nl Inschrijven voor de triatlon en de Kidsrun is nog mogelijk t/m 26 augustus via www.triatlonwitmarsum.nl

Graag tot 9 september bij Triatlon Witmarsum!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend