Sneker verhalen en gedichten in de Parkflat Stadsfenne

0

Sneek- Op zaterdag 26 mei organiseert stichting FryX een gevarieerde culturele middag met verhalen, gedichten en muziek in de Parkflat Stadsfenne aan de Dekamalaan in Sneek. Een van de sprekers is Alice Booij, die vertelt over de geschiedenis van de wijken Domp en Stadsfenne. De middag begint om 15.30 uur. Het spits wordt deze middag afgebeten door de Sneker dichteres Sonja Fijlstra, die enkele van haar verzen zal voorlezen, gevolgd door de voordracht van Alice Booij. Voor de pauze treedt vervolgens nog dichter Marten Visser op en verzorgen Hans Faber en Gerk Venema een muzikale bijdrage.

Na de pauze leest buurtbewoner Marten de Rapper enkele verzen en draagt Wiebe Dooper voor uit zijn nieuwe dichtbundel “Het is er”. Daarna zal Ridzert Postma een van zijn droogkomische verhalen voorlezen. Voordat Hans Faber en Gerk Venema de middag weer afsluiten met muziek, leest Hilly van Brug voor uit eigen werk. Kortom, een zeer gevarieerde middag, die zoals altijd aan elkaar gepraat wordt door Amieke de Rapper.

Stichting Fryx wil mensen bij elkaar brengen door het organiseren van laagdrempelige culturele activitei

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend