Leerlingen ZML Sinne uit Sneek maken kennis met handicap en sport

0

Sneek- Vier groepen van ZML Sinne doen op dinsdag 22 mei a.s. mee aan een praktijkles rolstoelbasketbal. De leerlingen ervaren zelf hoe het is om in een rolstoel te zitten, zij leren omgaan met de rolstoel en gaan basketballen. Docent Rob Boskeljon, een sporter met handicap, verzorgt de lessen rolstoelbasketbal voor onderstaande groepen. Tijdens de praktijkles in de gymzaal ervaren de leerlingen hoe het is om te leven en te sporten in een rolstoel. Er zijn rolstoelen beschikbaar, die door docent worden meegenomen en voorafgaand aan de praktijkles worden klaargezet in de sportzaal.

Dit project is een initiatief van Sport Fryslân, wordt gefinancierd het fonds NSGK en gecoördineerd door Sport Fryslân. Uitnodiging We nodigen u graag uit om bij deze praktijkles aanwezig te zijn en een kijkje te nemen hoe de leerlingen kennismaken met gehandicaptensport.

Deze praktijklessen zijn in de sportzaal van ZML Sinne, Simmerdyk 5, 8601 ZP Sneek

10:15 – 11:00 uur VSO 1/2 A

11:00 – 11:40 uur SO 7/8

11:40 – 12:25 uur VSO 1/2 B

13:15 – 14:00 uur VSO 3

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend