Sloop Boumapand Sneek begonnen

0

Sneek – Nadat wethouder Stella van Gent maandagmiddag de aftrap voor de sloop van het Boumapand aan de Leeuwarderweg in Sneek had gegeven, is er nu werkelijk een start gemaakt met het verwijderen van het rijtje ontsierende panden aan de heringerichte Oosterpoort locatie.

Het heeft een lange tijd geduurd voordat de diagnose was gesteld, vervolgens volgde uitstel op uitstel om verschillende redenen, maar de ‘rotte kies’ wordt nu echt verwijderd. Het maakt plaats voor een volledig nieuwgebouwd complex met beneden commerciële ruimten en daarboven zes appartementen, drie maisonnette-woningen en een penthouse. Het bestemmingsplan zal hiervoor moeten worden gewijzigd. Als deze procedure zonder al te veel haken en ogen verloopt, is de verwachting dat de appartementen eind  dit jaar in de verkoop komen.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend