Jabe Stummel wint Moederdag toernooi

0

Sneek- Op Moederdag en met redelijk mooi weer helaas maar 14 deelnemers. Het enthousiasme was er niet minder om. Tijdens de poule wedstrijden werd er serieus gestreden voor een plaats bij de laatste 8. Het aantal deelnemers maakt niet uit want je speelt altijd hetzelfde aantal wedstrijden. En bij een poule van drie zelfs een partij meer. Contacten zijn er alweer met Sonnema voor sponsoring. En het lijkt er op dat de sponsoring weer doorgaat. De poulefase liep wat uit. In een poule van drie kun je niet splitsen en dus moesten we wachten.

Bij de laatste 8 liet Jabe Stummel meteen zien wat allemaal mogelijk is. Hij maakte de maakbare ballen en had zijn 8 caramboles in 6 beurten uit. Nico Beukema wist zich ook goed te weren en kwam zo in de finale met Jabe. Deze finale wist Jabe in 15 beurten te winnen. Gefeliciteerd. Toch waren we nog zo rond 6 uur klaar. Komende zondag gaan we weer verder met de strijd dus je kunt je weer opgeven bij Nico (0648544788) of Janet (0629475011).

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend