ADO Den Haag wint Jorn Feenstra toernooi Sneek

0

Sneek – ADO Den Haag heeft afgelopen vrijdag het Jorn Feenstra op het Zuidersportpark in Sneek gewonnen door Club Brugge met 1-0 aan de zegekar te binden.

FC Midtjyland wint de strijd om plaats drie en wint met 3-0 van SC Heerenveen dat vierde is geworden. KV Mechelen wint van Sparta Rotterdam en wordt zodoende de nummer vijf van dit toernooi. De Rotterdammers zesde. SC Cambuur eist plek nummer zeven op door het Regioteam met 3-1 te verslaan. Na een vijfde plek vorig jaar nu dus een achtste plaats voor het samengestelde team uit de gemeente Súdwest Fryslân. Osnabrück heeft de strijd om plek negen gewonnen door ONS met 2-0 te verslaan. De Snekers worden daardoor tiende.

Het bedrag dat vrijdag voor KiKa werd opgehaald bedroeg 9.488 euro!!!

Foto’s Nico Altenburg

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend