Textielstra.nl sluit contract met ATC en verlengt met LSC 1890

0

Sneek- Textielstra.nl heeft met gymnastiekvereniging ATC uit Sneek een overeenkomst inzake de levering van kleding en accessoires gesloten. ATC dat staat voor de Advendo TGP Combinatie, en textielstra.nl zijn met elkaar een driejarige verbintenis aangegaan en de gymnastiekvereniging zal gedurende die periode gebruik maken van het beproefde en succesvolle textielstra-concept, waarbij ATC qua kleding c.a. volledig ontzorgd wordt.

Daarnaast heeft textielstra.nl recent de overeenkomst met LSC 1890 verlengd. De oudste voetbalclub van Sneek die tot volle tevredenheid gebruik maakt van het hiervoor al genoemde concept, was één van de eerste partners van textielstra.nl en heeft nu het “partnership” met de Sneker kledingsupplier voor de derde keer verlengd.

Op  de eerste foto tekent voorzitter Menno Franckena namens de ATC en Harry Diekstra namens textielstra.nl de overeenkomst en op de andere foto zetten LSC-preses Henk Douwsma en de textielsta.nl-directeur Harry Diekstra hun handtekening onder de contractverlenging.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend