JTS Sneek voor refurbished video en audio

0

Sneek – Sinds afgelopen week is op de Gedempte Pol 21 in het centrum van Sneek de nieuwe winkel Jointhesale geopend. Daar is het  mogelijk tweedehands televisies en geluidsinstallaties te kopen. Tweedehands, of ‘refurbished’ is in deze tijd niet raar meer.

Jointhesale verkoopt tweedehands televisies voor prijzen die ook op bijvoorbeeld Marktplaats te vinden zijn. Maar in tegenstelling tot Marktplaats alles met garantie en altijd in de winkel uit te proberen. Ook heeft Jointhesale nieuwe afstandsbedieningen voor bekende merken tv’s op voorraad. Niets programmeren, batterijen erin en zappen maar.

Op het gebied van geluidsinstallaties heeft JTS veel Harman Kardon apparatuur op voorraad, maar ook merken als Marantz, Denon en Onkyo. In de aparte geluidshoek in het midden van de winkel zijn de tweedehands installaties te vinden die alle zijn aangesloten en te beluisteren vanuit een makkelijke fauteuil.

Richard Dijk, de eigenaar van Jointhesale BV, verwacht dat mensen uit Noord Nederland een kijkje komen nemen in zijn winkel. Er is veel vraag naar tweedehands apparatuur van goede merken. De openingstijden zijn iedere dag vanaf 10 uur tot 18 uur, zaterdag tot 17 uur en op donderdag (koopavond) tot 21 uur. Op maandag is de winkel gesloten. Meer informatie is te vinden op www.jointhesale.nl.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend