Vitaliteit dankzij yoga en aromatherapie!

0

Zaterdag 21 april om 19:30 uur organiseert Jolinde Lampe van Joli Vie weer een workshop Aromatherapie en yoga. Dit keer gaat de aandacht uit naar energie. Energiek in het leven staan betekent dat je jezelf vitaal voelt en dat je de dingen in je leven aankunt en aanpakt.

Vitaliteit bestaat uit drie kerndimensies: energie, motivatie en veerkracht. Hoe zie je dat terug bij jezelf? Zit jij lekker in je vel? Voel jij je energiek genoeg om fysiek te bewegen? Heb je de motivatie om jezelf mentaal uit te dagen? Ervaar je genoeg veerkracht en kun je goed omgaan met je emoties?

Tijdens de workshop stap je op de mat, geniet je van geuren die jouw vitaliteit ondersteunen en vind je antwoorden op de vragen die nodig zijn om energiek in het leven te staan. Kijk voor meer informatie over de workshops en actuele lestijden op www.Joli-Vie.com.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend