Black Boys keihard onderuit 

0

Sneek- Black Boys dat de laatste weken een aantal aansprekende resultaten neerzette, heeft die reeks niet van een passend vervolg kunnen voorzien. In Lippenhuizen gingen de “All Blacks” mede door een rode kaart tegen koploper SV THOR onbarmhartig onderuit (8-0).

Het door trainer Richard Venema uitgedacht speelplan kon tegen SV THOR eigenlijk al in de achtste minuut overboord. Toen zette Eelke Nijboer de thuisclub namelijk al op de “Siegerstrasse”. Vervolgens hield Black Boys de voorwaartsen van de koploper een kwartier lang in toom, maar toen sloeg Tot Heil Onzer Ribbenkast in een tijdsbestek van nog geen vier minuten twee keer toe. In de 25ste minuut verdubbelde Mike Kalkman de marge en in minuut 28 maakte Yob Bos er 3-0 van. Daarmee was de wedstrijd tussen de koploper en de nummer twaalf van de ranglijst wel gespeeld en al helemaal, toen Antonino Serra er in de 35ste minuut met rood vanaf moest.

Met een man minder werd het helemaal een kwestie van tegenhouden en dat lukte tot de 66ste minuut vrij aardig. Toen tilde Yob Bos met zijn tweede treffer de stand naar 4-0 en die stand viel gelet op het krachtsverschil tussen beide ploegen en de numerieke meerderheid van SV THOR nog te billijken. In de laatste fase kreeg Black Boys echter nog eens vier treffers om de oren en kreeg de nederlaag het etiket “keihard”. Eerst liet Johannes Couperus in de 77ste minuut de vijfde treffer noteren en acht minuten later maakte Bos zijn inofficiële hattrick compleet. Daarmee leek de wedstrijd voor Black Boys op een 6-0 nederlaag uit te draaien, maar in “the dying seconds of the game” maakten Geertwin de Kleine en Sonson Lyklama de domper voor de Snekers compleet.

Black Boys dat komende zondag in en tegen Dronrijp aantreedt, zakte door deze nederlaag naar de dertiende plaats en heeft na de doordeweekse winst van Oldeboorn tegen Blue Boys nog maar één punt voorsprong op de hekkensluiter uit het dorp van de gondelvaart, die bovendien een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Bron:www.pengel.weebly.com

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend