Wimke Tolsma op Bookstoreday bij Boekhandel Van der Velde

0

Sneek- Volle bak vanmorgen bij Boekhandel Van der Velde waar schrijfster Wimke Tolsma uit IJlst niet alleen haar boek ‘Smûk’ signeerde maar ook tweemaal een workshop ‘Borrelplankje branden’ gaf.  Smûk is een prachtig vorm gegeven boek ‘vol Fries geluk en zelfmakers’.  Wimke zelf straalde vanmorgen ook weer een en al geluk uit. Het is vandaag Bookstoreday.

Op  Bookstoreday  vieren boekhandel en haar  klanten een feestje. Met tientallen exclusieve uitgaven in gelimiteerde oplagen, gesigneerde exemplaren en sterk in prijs verlaagde boeken. Met optredens van ruim honderd schrijvers in zo’n tweehonderd boekwinkels in het hele land. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. Hij vormt de spil van een gemeenschap en wordt geleid door creatieve ondernemers en gedreven door verkopers die bovenal gepassioneerde lezers zijn. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. En dat is reden voor een feestje.

Foto’s Henk van der Veer

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend