Theo Ruis zet op 26 mei voor de laatste keer de bloemetjes buiten

0

Sneek – Iedereen die in de afgelopen vijftig jaar, waarin bloemenman Theo Ruis acte de présence gaf op de Sneker warenmarkt, op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan ‘vijftig jaar Ruis op het Grootzand’, is bij deze van harte uitgenodigd om het op zijn laatste marktdag op zaterdag 26 mei 2018 uit te komen zwaaien.

Het wordt een feestelijke dag met allerlei vrolijke activiteiten rond zijn bloemenkraam. Lijkt het je leuk om langs te komen, dan zal hij dit zeer zeker waarderen. Vanaf 10 uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags kunnen jullie Theo en Janneke verrassen met jullie bezoekje. Wellicht tot 26 mei op de op markt op het Grootzand in Sneek.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend