Útlopers pakken uit tijdens Útlopersfeest 2018

0

Sneek – De Útlopers organiseren op zaterdag 21 april 2018 de vierde editie van het Útlopersfeest. Vanwege het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar het het feest voorafgegaan door een kidsmiddag. De Útlopers zijn er voor jong en oud!

De kidsmiddag van de Útlopers staat volledig in het teken van muziek en spel. Naast dat de Útlopers muziek maken, kunnen de kinderen zelf muziek maken met allerlei verschillende instrumenten. Daarnaast is drumschool Le Bon Beat aanwezig om de kinderen de fijne kneepjes van het drummen te leren. Ook kan er gesprongen worden op het springkussen, kunnen de kinderen zich laten schminken en er kan getekend worden aan de tekentafel. Op de website en facebookpagina staat een heuse Útlopers-kleurplaat. Alle kids die tijdens de kidsmiddag een ingekleurde kleurplaat inleveren, krijgen een Útlopers-gadget!

De toegang voor de kidsmiddag is gratis.

Útlopersfeest

’s Avonds vindt het Útlopersfeest plaats. Het evenement trekt ieder jaar meer bezoekers, ook deze editie belooft prachtig te worden. Op het affiche van het feest prijkt namelijk de band van Johannes Rypma The Bounty Hunters. Afwisselend met de Útlopers zorgen zij de gehele avond voor goede muziek. Uiteraard worden er tijdens het Útlopersfeest weer bijzondere prijzen weggegeven tijdens de verloting, dit jaar is de hoofdprijs een retro jukebox in Útlopers-stijl!

Toegangskaarten zijn voor €10,- per stuk te verkrijgen aan de kassa. Wees op tijd: vol = vol! De kidsmiddag en het Útlopersfeest worden op zaterdag 21 april maart gehouden in wijkgebouw de Schuttersheuvel aan de Harmen Sytstrastraat 8A in Sneek. De kidsmiddag duurt van 14:30 tot 16:30 uur. De kinderen zijn welkom tot en met 14 jaar en uitsluitend onder ouderlijk toezicht. Voor het Útlopersfeest is de zaal vanaf 20:00 uur geopend, het feest vindt plaats van 20:30 tot 01:00 uur.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend