Kandidaten voor project Meesterlijk  Sneekers  

0

Sneek- Beeldend kunstenares Imke Meester zet in september 2018 de Sneker gemeenschap in de schijnwerpers tijdens haar expositie Meesterlijk Sneekers. De groot formaat realistisch geschilderde portretten van markante Snekers zijn dan gratis te bezichtigen in kunstencentrum Atrium te Sneek.

Terwijl Meester enthousiast aan de collectie van haar keuze werkt, kunt u aangeven wie zij volgens u nog moet toevoegen. Draagt u tot en met 31 maart uw eigen favoriet voor en stem t/m 31 maart via de pol op: www.atelierimkemeester.com/meesterlijk-sneekers

De kandidaat met de meeste stemmen wordt in de collectie opgenomen. Tevens wordt er een hoofdstuk aan deze persoon gewijd in het boek Meesterlijk Sneekers.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend