Eerste prijs voor Impact Cadets

0

Leeuwarden – Zaterdag 10 maart was de laatste reguliere wedstrijd van het Winterguard seizoen van 2018. De wedstrijd hierna, in Eindhoven is de Championships waarin beslist wordt wie op welke plaats eindigt. Afgelopen zaterdag was een lange en drukke dag in de sporthal aan het Kalverdijkje. Impact cadets mochten ‘s morgens hun show laten zien. Ze deden supergoed hun best en genoten er van. Dat was te zien in hun performance en de jury beloonde dit dan ook met de eerste plaats!

‘s avonds was het de beurt aan de dames van de RA. Zij behaalden een vijfde plaats deze keer. Nu gaan beide teams nog even flink trainen en de laatste verbeteringen in de shows aanbrengen voor de allerlaatste wedstrijd: de Finals in Eindhoven op 24 maart!

(foto: H. Posthumus)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend