Sneker Weerman: Zonnig maar koud

0

Sneek – Een koude week hebben we voor de boeg met in de nacht lichte tot matige vorst, mogelijk halverwege de week strenge vorst. Verder staat er af en toe een stevige oost tot noordoostenwind die het voor het gevoel bitterkoud maakt. Dinsdag en woensdag is er kans op een sneeuwbui, donderdag lijkt de koudste dag te worden met veel wind uit het oosten. Vanaf vrijdag probeert de zachtere lucht vanuit het zuiden op te dringen als we de laatste weerkaarten mogen geloven.

Vandaag vrij zonnig en droog. De oostelijke wind vrij krachtig wat het voor het gevoel er niet prettiger op maakt. De temperatuur nog een 3 graden boven nul in de middaguren.

Vannacht lichte vorst tot matige vorst.

Morgen opnieuw een dag met een schrale oost/noordoostenwind welke matig tot vrij krachtig is. De temperatuur komt rond nul uit als maximum en daalt na 16:00 uur weer snel onder nul. Zonnig, maar in de middag en avond meer bewolking.

In de nacht naar maandag weer lichte tot matige vorst, maandag overdag rond nul. Wind noordoost en is meest matig, overdag meer bewolking.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend