Sneker Weerman: Zonnig winterweer

0

Sneek – Vandaag hebben we het zonnetje erbij, ook kan er wat bewolking overdrijven en vriest het eerst nog licht. Vanmiddag komt de temperatuur een 4 graden boven nul uit, later vandaag duikt ze weer snel onder nul. De wind is ook vandaag zwak, af en toe matig en waait uit het noordoosten.

Komende nacht helder en vriest het een 3 tot 5 graden. Kans op een mistbank boven de weilanden.

Morgen het zonnetje erbij, in de morgen nog lichte vorst, in de middag komt de temperatuur weer een 4 graden boven nul uit. Wind noordoostelijk, zwak, af en toe matig.

In de nacht naar vrijdag lichte vorst, mogelijk matig, -3 tot -5 graden. Vrijdag zonnig, 3 graden bij een oostelijke wind die zwak tot matig is.

Kijken we naar het weekend, dan zien we een zeer koude bovenlucht bij ons arriveren. Er is wat meer bewolking, de oostenwind neemt toe en de temperatuur komt overdag nog maar nipt boven nul uit. In de nacht gaat het licht tot matig vriezen. Volgende week blijft voorlopig het winterweer aanhouden, de sneeuwkans is eerst nog klein. In de nacht -4 tot -8, overdag iets onder nul tot rond nul.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend