Studenten RSG Sneek debatteren over literatuur

0

Sneek – Op 22 februari 2018 debatteren de leerlingen van de RSG Magister Alvinus te Sneek over de boeken die zijn genomineerd voor De Inktaap 2018.

De afgelopen maanden zijn de leerlingen van VWO 6 van Magister Alvinus bezig geweest met het beoordelen van de boeken die zijn genomineerd voor De Inktaap 2018. Er zijn leeservaringen uitgewisseld en er is gediscussieerd over de boeken. Op 22 februari zal het slotdebat bepalen welke titel de leerlingen en de bezoekers het beste vinden. Deze uitslag wordt meegenomen naar het slotdebat in Rotterdam op 13 maart 2018, waar de landelijke winnaar bekend zal worden gemaakt.

De genomineerde boeken zijn:
– Rivieren van Martin Michael Driessen – Van Oorschot ,
– De tolk van Java van Alfred Birney – De Geus,
– WIL van Jeroen Olyslaegers.


Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend