Groot Treurwilgenonderhoud Bolwerk Sneek

0

Sneek- Over het kappen en snoeien in de gemeente SWF is zo voor en na al heel wat gezegd en geschreven. Ondertussen is Jaap Hoekstra van de gemeente SWF druk bezig met het inspecteren van de oude treurwilgen aan het Bolwerk van Sneek. Uiteraard wordt er ook hier gesnoeid en gekapt. De precisie waarmee Hoekstra te werk gaat, laat vakmanschap zien.

Met een houten hamer wordt er op de oude stam geklopt en gedaan. Waar Hoekstra niet helemaal zeker is van de gezondheid van de boom, prikt hij ook nog even met een boor in het hout. Prachtig gezicht om deze vakman bezig te zien op een van de mooiste plekjes van Sneek. De foto’s zijn vanmiddag gemaakt ter hoogte van de oude Stadsboerderij, waar later een sauna in zat.

Foto’s Henk van der Veer

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend