Winterse week

0

Sneek- De winter gaat een slot offensief inzetten komende week en probeert met een noordoost tot oostenwind vrieskou uit het verre oosten naar ons land te brengen. De temperatuur zien we dan ook langzaam dalen met in de nachten lichte, later in de week matige vorst. Overdag zien we ook een daling met de temperatuur en in het weekend komt deze nog maar nipt boven nul. Grote pluspunt de zon, die is er vanaf morgen weer prima bij, minpunt de toenemende wind later in de week. Het Amerikaans weermodel laat ook na het weekend de winter voortduren, alleen wordt de sneeuwkans wel groter, afwachten.

Vandaag een mindere dag met het weer, het is bewolkt en er zou vanmorgen wat lichte regen kunnen vallen. Later vandaag zien we ook al weer opklaringen vanuit het oosten komen. De wind zwak uit zuid tot zuidoost, temperatuur 5 graden.

Vannacht opklaringen en gaat het licht vriezen.

Morgen is het zonnetje er weer bij, ook drijven wat wolken over. Bij een zwakke, af en toe matige oostelijke wind, wordt het een graadje of 5.

In de nacht naar woensdag lichte vorst, woensdag zonnig, 4 graden bij een noordoost tot oostenwind.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend