Zonnig weer

0

Sneek- Afgelopen nacht heeft het een graadje gevroren en dat houden we komende nachten, een temperatuur rond nul of daar nog wat onder. Qua neerslag valt het ook mee, alleen donderdag is een dag met neerslag, voor de rest lijkt het deze week droog te blijven.

Vanmorgen eerst nog wat vorst, vanmiddag stijgt de temperatuur naar een 5 graden. Het zonnetje is er bij en er waait een zwakke tot matige wind uit het zuiden.

Komende nacht is het vrij helder en daalt de temperatuur naar -3 graden.

Morgen meer wind, dit uit het zuidoosten. Er komt in de middag een matige tot vrij krachtige zuidoostelijke wind te staan die het voor het gevoel een stuk kouder maakt. De temperatuur komt rond de 4 graden uit, verder is het zonnetje er eerst nog goed bij, later vanuit het westen af en toe bewolking. In de avond neemt de wind nog verder toe en komt er in de nacht naar donderdag een krachtige, af en toe harde zuidooster te staan. In de nacht volgt sneeuw, later overgaand in regen.

Donderdag hebben we een bewolkt en natte dag. De temperatuur stijgt langzaam naar de 6 graden in de middag, wind neemt wel weer gas terug. In de morgen nog krachtig tot hard uit zuidoost tot zuid, in de middag matig en draait ze naar het westen. In de nacht naar vrijdag opklaringen en daalt de temperatuur tot rond nul.
Vrijdag zelf zijn er weer opklaringen, wind zuidwest tot zuid en is het een graadje of 6.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend