Code Zero nieuwe kledingsponsor KWS

0

Sneek / Leeuwarden – De KWS en Code-Zero hebben maandag 12 februari op Boot Holland in Leeuwarden een sponsorovereenkomst getekend. Hiermee is de KWS de komende jaren weer verzekerd van een kledingsponsor die voor comité en vrijwilligers tijdens de Sneekweek en de andere evenementen de kleding verzorgt.

Code-Zero is een watersport kledingmerk gemaakt voor de professionele zeiler met mode collecties voor elke situatie. Code-Zero zal de komende jaren tevens de bekende Sneekweek polo’s en andere Sneekweek kleding verzorgen voor de zeilers en de supporters.

Marc Blees, Karst Doevendans en Trynke Schuurmans tekenden in Leeuwarden het contract op de gezamenlijke stand van de KWS, Skarsweagen en ‘t Foarûnder.

Foto KWS

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend