Programma Theater Sneek 20 t/m 24 februari

0

Sneek – Natuurlijk kunt op u op de website van Theater Sneek het volledige programma voor de komende seizoen bekijken, maar als extra service bieden wij u wekelijks het programma van de daaropvolgende week. Extra voordeel is dat de laatste (eventuele) wijzigingen in dit programma kunnen worden verwerkt.

Antje Monteiro, Anouk van Nes e.a. in Opvliegers 3 in New York

Schnabbelzangeres Lydia is in Nederland vervelend in het nieuws gekomen doordat er een nogal gênant filmpje op het internet is verschenen. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland, maar haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken om met haar mee te gaan. Dus besluit ze alleen te vertrekken, naar New York! In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (zelfs nog wel wat meer) en toevallig verblijft ze in precies hetzelfde hotel als Lydia. Eenmaal in het hotel ontmoeten de dames twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare leeftijdsblogger Joke, die er alles aan doet om haar grote idool Barry Manilow voor haar blog-camera te krijgen, en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven. De Opvliegers dompelen zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Theatershow // di 20 februari 2018 // 20.15 uur // € 25,00 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

Conny Janssen Danst met Inside Out

Na een succestour langs volle zalen, gevolgd door lovende recensies in de pers, enthousiaste reacties van bezoekers én een nominatie voor een Zwaan – de dansvakprijs van Nederland – komt INSIDE OUT van het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst in 2018 terug in de theaters.

Choreografe Conny Janssen liet zich voor INSIDE OUT inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Door wat je ervaart als je inzoomt, en dat wat je ziet als je het totale beeld probeert te omvatten. INSIDE OUT gaat over de menselijke ervaring achter een structuur, over het kleine detail in het grote geheel. Over de kwetsbare binnenkant van de geharnaste façade.

Dans // wo 21 februari 2018 // 20.15 uur // € 25,00 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

Dana Winner met Uit bewondering

Dana Winner is al lang geen onbekende meer. Ruim 25 jaar draait ze intussen mee. Een periode vol succesvolle singles, albums en optredens. In België bereikten de afgelopen maanden drie liedjes van haar de nummer 1-positie in de iTunes-hitlijsten. Dana is nog lang niet uitgezongen, zoveel is duidelijk…

Na haar recente tournee Leven vol liefde trekt ze weer de theaters in. Met de gloednieuwe voorstelling Uit Bewondering. Vaak krijgt Dana de vraag: ‘Wie of wat bewonder je?’ Daarom heeft ze de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rijtje gezet en daar liedjes bij gekozen. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal.

Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. De show is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen.

Theatershow // do 22 februari 2018 // 20.15 uur // € 27,00 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

Pierre Bokma, Jacqueline Blom e.a. in Aquarium, een inktzwarte komedie

Vier topacteurs zijn te zien in een nieuwe komedie van dé toneelschrijver van dit moment: Nathan Vecht (o.a. Kunsthart, In de ban van Broadway). In regie van Aat Ceelen (o.a. De Verleiders).
Televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter betrekken hun nieuwe appartement. Nog vóór de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtin¬gendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Als er geen dossier over Birgit blijkt te bestaan, maar wel over Walter, is er geen weg meer terug. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie.

Toneel // vr 23 februari 2018 // 20.15 uur // € 27,50 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

Pieter Derks met Spot

In SPOT keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt. Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles dat zichzelf serieus neemt moet bespot. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf.

Cabaret // za 24 februari 2018 // 20.15 uur // € 23,50 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend