Nieuws van Dorpshuis Scharnegoutum

0

Scharnegoutum- Binnenkort bij ons de Midwinterspecial, zaterdag 20 januari om 15.00 uur, met Griet Wiersma, een gezellige zaterdagmiddag met zingen en humor/sketches !   Buiten waait en regent het , maar binnen is het gezellig! De zaal is open vanaf 14.30 uur. Maak een uitstapje en kom in ons dorpshuis.

Entree € 7.50  kaarten verkrijgbaar via kaarten@dorpshuis-scharnegoutum.nl

Salonmiddag

Op woensdag 7 februari om 15.00 uur  is de eerst volgende Salonmiddag met  verhalen, gedichten, foto’s over Scharnegoutum & muziek.

De Brekbere Sirkel

Vrijdag 2 februari zou Theatervoorstelling De Brekbere Sirkel komen, maar door omstandigheden is dit verplaatst naar zaterdag 14 april. Boeken via kaarten@dorpshuis-scharnegoutum.nl

De Frets

Vrijdag 9 februari is het tijd voor een heuse kindertheatervoorstelling van De Frets!  Aanvang: 19.15 uur. Entree € 7.50 Een leuke spelshow, presentatie en voorstelling in 1!  Rode loper, flitsende fototoestellen, talent…  show-time!!! Een spektakel om te kijken, mee te doen,ervaren, lachen enz.. Kom met z’n allen hier naar toe en neem ook maar vriendjes en vriendinnen, neefjes en nichtjes mee.( t/m  12 jaar)    Verrassend leuk!

 

 

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend