Rustig weerbeeld

0

Sneek- Met de mist viel het in onze regio gelukkig mee, helaas overheerst vandaag wel weer de bewolking en valt er vooral vanmorgen nog wat lichte regen. Wind stelt niet veel voor, deze komt uit het noordoosten. De temperatuur een graadje of 5 als maximum.

Komende nacht blijft het bewolkt en kan er weer wat lichte regen vallen. De temperatuur daalt naar een 2 graden.

Morgen neemt de wind wat toe uit het oost tot zuidoosten en kan in de middag de zon nog doorbreken. Verder hebben we bewolking, het blijft droog. De temperatuur levert wat in, 4 graden als maximum.

In de nacht naar zondag kan het bij opklaringen een graadje vriezen. Zondag start met vorst, overdag bij een matige zuidoostelijke wind wordt het een 3 graden boven nul. Het is die dag vrij zonnig. Maandag volgt in de middag regen, dit bij een toenemende zuidelijke wind, matig tot krachtig, mogelijk in middag hard. Na maandag krijgen we te maken met een koudere bovenlucht en de buien die dan gaan vallen, gaan gepaard met winterse neerslag. Overdag is het dan een 3 tot 5 graden, in de nacht dicht bij nul.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend