Duo proeflessen yoga

0

Sneek-Steeds meer mensen mixen persoonlijke ontwikkeling met fysieke inspanning èn ontspanning. Yoga verovert nu ook Friesland. Volg je al een tijdje de balance lessen op jouw sportschool en ben je eigenlijk wel nieuwsgierig geworden naar wat Yoga is?

Met de duo proeflessen van Joli Vie kun je Slow flow Vinyasa Yoga èn Yogilates komen proberen. De ene les bestaat uit rustige yoga houdingen en de andere les bestaat uit een core/been/billen training.

Deel je lessen met je dochter of je vriendin en kom samen of probeer beide lessen zelf uit! Wil je jezelf ook iedere week trakteren op een cadeautje? Pas op je zou er zo maar eens een heel gezonde verslaving bij hebben!

Kijk op www.Joli-Vie.nl voor meer informatie en het les aanbod.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend