Nieuwjaarsconcert Stedelijk Muziekkorps Sneek met Sopraan Margreet Rietveld

0

Sneek – Het Stedelijk Muziekkorps Sneek wil samen met Sneek  en de Snekers het nieuwe jaar inluiden door een voor Sneek uniek klassiek nieuwjaarsconcert te verzorgen. Tijdens dit concert zal aanstormend talent, de sopraan Margreet Rietveld, centraal staan. Daarnaast zal de middag opgeluisterd worden door een ballet onder leiding van Jacqueline Veldhuis.

Sopraan Margreet Rietveld (1988) behaalde in juli 2011 haar bachelor diploma hoofdvak Klassieke Zang aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Zij verleent regelmatig medewerking aan concerten, cd-, tv- en radio-opnames. Zo was ze al te horen in vrijwel alle grote oratoria van Bach, Händel, Haydn, Brahms, Mendelssohn, Schubert, Bruckner, Vivaldi en Mozart. Margreet maakt deel uit van diverse professionele ensembles als kamerkoor Ars Musica o.l.v. Patrick van der Linden, Cappella Amsterdam en Collegium Vocale Gent.

Het springlevende Stedelijk Muziekkorps bestaat inmiddels 95 jaar en wordt al vele jaren muzikaal professioneel geleid door Tseard Verbeek. Jaarlijks worden vele concerten gegeven in binnen- en buitenland. In oktober 2017 heeft het groot harmonieorkest samen met het jeugdorkest On the Move een succesvolle reis naar Berlijn gemaakt. Tijdens deze reis mochten wij o.a. een onvergetelijk concert ten gehore brengen in de Gedachtniskirche.

Muziek // zo 14 januari 2018 // 14.30 uur // € 17,50 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend