Gelukkig en Gezond 2018 namens het GrootSneek team

0

Sneek – Het team van GrootSneek wenst al haar vrienden, kennissen en relaties en iedereen die dat in de toekomst nog gaat worden een heel gelukkig nieuwjaar, voor de gasten en nieuwkomers:  sana sa’eedah, Happy New Year, Feliç any nou, Godt nytår, Bonne année, Buiti iseri irumu, Frohes Neues Jahr, Kali chronia, saal mubarak, shana tova, Kung Hee Huat Tsai, Buon anno, Akemashite Omedetou Gozaimasu, Laimīgu Jauno gadu, Laimingu naujuju metu, Xin Nian Kuai Le, Szczęśliwego nowego roku, Feliz ano novo, S novim godom, Srećna nova godina, Šťastný nova rok, Feliz año nuevo, Sawatdee Pi Mai, Yeni yılınız kutlu olsun, Lokkich Nijjier, Feul Heil en Segen!!

Een goede en diepzinnige raad die wij van Ben van der Knaap vanaf Terschelling toegestuurd kregen:

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend