Sneker Weerman: Morgen kouder

0

Het wordt komende dagen een stuk kouder, wel is het afwachten wat de precieze koers wordt van een depressie welke ons op zondag, of regen, of sneeuw kan brengen. Beetje onzeker momenteel.

Vandaag volop herfst. De wind speelt deze donderdag een flinke rol en ook regen staat er op het programma. De wind waait uit het zuid tot zuidwesten en op het Sneekermeer staat een krachtige tot harde wind met windstoten daarbij. Het is een bewolkte dag met vanmorgen af en toe al wat lichte regen, vanmiddag regent het steviger. De temperatuur nog aan de zachte kant met 8 graden als maximum. Later op de dag afnemende wind.

Komende nacht bereikt ons koudere lucht. Vooral later in de nacht neemt de kans op een bui dan toe. Minimumtemperatuur 3 graden.

Morgen winterse buien, buien met naast regen ook hagel en  natte sneeuw. Het wordt kouder, de temperatuur komt niet veel hoger meer uit dan een 4 à 5 graden. Wind stevig uit het westen. Kijken we nog even naar het weekend, dan zou er volgens de laatste weerkaarten op zaterdag winterse buien gaan vallen bij een 4 graden, zondag een koude dag bij een zuid tot oostelijke wind met sneeuwval. Temperatuur graadje of 2. Maar zoals eerder beschreven, erg onzeker wat de koers van deze depressie gaat worden.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend