Inspiratiebijeenkomst nieuwbouw Ielânen Sneek

0

Sneek – Voor woonzorg- en behandelcentrum Ielânen in Sneek staan de komende jaren veel veranderingen op stapel. De locatie is verouderd en wordt volledig vernieuwd (werktitel ‘de Harste Hoeve’).

Op het terrein van de huidige Ielânen komt een vernieuwend woonzorgconcept. Onderdeel van het concept is een specialistisch centrum voor specifieke doelgroepen, zoals cliënten met Korsakov en jong dementerenden. Ook de (geriatrische) revalidatiezorg (GRZ) wordt geconcentreerd op de Ielânen.

Het 11 hectare groene park biedt vele mogelijkheden voor een innovatieve, dementievriendelijke ‘dorpswijk in de stad’. Diverse ideeën zijn voorbij gekomen. Om over deze ideeën verder te brainstormen met de Sneker gemeenschap staat op dinsdag 12 december om 16.00 uur een informatiebijeenkomst gepland. Wij nodigen u van harte uit kennis te nemen van de eerste invulling van ‘de Harste Hoeve’ in de Ielânen (Harste 11, Sneek). De bijeenkomst is een initiatief van zorgorganisatie Patyna, de gemeente Súdwest Fryslân en woningbouwvereniging Elkien.

Programma dinsdag 12 december

  • 16:00 Inloop
  • 16:15 Start bijeenkomst: welkom door Henk Hijlkema, locatiemanager a.i. Patyna.
  • 16:20 Presentatie Machiel Talsma(Patyna). Wat zijn de plannen op het terrein van de Ielânen?
  • 16:45 Presentatie Sofia Krol(Elkien) en Patrice Broersma(Elkien). Hoe staan de plannen van Patyna in verhouding tot het totaal-aanbod in Sneek?
  • 17:10 Presentatie Reina Post(teamleider revalidatie) en Danielle Molenaar(fysiotherapie), GRZ, Patyna. Wat zijn de ideeën bij een nieuw revalidatiecentrum van Patyna?

Foto Patyna

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend