VC Sneek niet opgewassen tegen Eurosped

0

Vroomshoop – VC Sneek werd zondagmiddag met 3-2 overklast door gastheer Eurosped en moest in het duel in Vroomshoop genoegen nemen met één punt in plaats van de drie waar gezien de stand in de ranglijst van uit mocht worden gegaan.

De setstanden 25-15, 24-26, 15-25, 25-19, 15-10 zijn duidelijk. Eurosped heeft de laatste vijf wedstrijden gewonnen en was ook tijdens deze wedstrijd tegen de reservekampioen niet onder de indruk. De ploeg van Petra Groenland werkte hard maar ontbeerde de scherpheid en nauwkeurigheid die volleybal op eredivisieniveau vraagt. Na een verloren eerste set pakte de Sneker formatie met hangen en wurgen de tweede set (24-26) en met relatief groot gemak de derde set (15-25).

Een ontketend Eurosped boorde alle eventuele hoop van VC Sneek op de volle buit de grond in door de twee achtereenvolgende sets te winnen met respectievelijk 25-19 en 15-10. Eurosped klom door deze winst naar de vierde plaats in de ranglijst. Sneek blijft tweede met 23 punten uit 10 wedstrijden. Onbetwist leider blijft Sliedrecht Sport.

Woensdagavond speelt VC Sneek in Apeldoorn de kwartfinale van de beker tegen het tweede team van Alterno.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend