Eeke Boonstra wint tweede Horror Sneek Winterloop

0

Sneek – Op zondagmorgen 3 december stonden er weer 307 atleten aan de start bij de AV Horror Winterloop. De jeugdige deelnemers startten met temperaturen boven nul en een paar miezerige druppels regen. Daarna klaarde het snel op en konden de volwassen atleten het prachtige parcours van 8,9 km onder zeker gunstige omstandigheden uitlopen. Mede door de stimulans van een paar sportieve zwarte pieten, welke “EPO”-strooigoed uitdeelden, werden er tijdens deze 2e winterloop van de serie van 4, mooie tijden neergezet.

Eelke Boonstra uit Sneek en Paul Geertsma uit Goutum zetten samen nog een spannende eindsprint in, die nipt werd gewonnen door Eelke Boonstra in een tijd van 29:34 . Gelijk daarop volgend met een miniem verschil volgde Roelof Oostra uit Mantgum met 29:50.

Bij de dames won Immy Auck Kersbergen uit Wommels met 34:26. Ylona Kruis uit Ijsbrechtum kwam als tweede over de streep met 35:06 en derde was Evelien van Leeuwen uit Utrecht met een tijd van 37:38.

Na afloop kon iedereen genieten van snert en chocolademelk, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Hotel van der Valk Sneek, Running Center Leeuwarden en Kuipers Woudsend. De foto’s zijn gemaakt door Jolanda Siemonsma Fotografie. De 3e winterloop van deze serie zal op zondag 7 januari 2018 plaatsvinden. De uitslagen staan op www.uitslagen.nl

Foto’s Jolanda Siemonsma

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend