Prins Wietze bezoekt pasgeboren Oane

0

Sneek- Carnavalsvereniging De Oeletoeters uit Sneek hecht aan goede tradities. Daarbij hoort elk jaar ook het uitreiken van een oorkonde aan de eerstegeborene op de 11de van de 11de. Prins Wietze de Eerste van Carnavalsvereniging De Oeletoeters reikte afgelopen vrijdag de oorkonde uit aan de eerstgeborene op de ‘11e van de 11e’. Samen met zijn Gevolg, secondant Evert en secondant Ubbo, bracht hij een bezoek aan Oane Riemer de Boer uit Parrega.

De ‘eerstgeborene’ kreeg de medaille van de Carnavalsprins en een Rabobankcheque inclusief accessoires, waaronder een knuffel, spaarpot en ochtendjas.
De ouders werden natuurlijk ook niet overgeslagen. Er waren bloemen voor moeder Louise en een Sneker slokje voor vader Johan.

Bron cv De Oeletoeters

Foto: Paul Kroon

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend