Maudie in Filmhuis

0

Sneek- Morgenavond, dinsdag 21 november 20.00 uur, is het ontroerend drama over het bijzondere huwelijk tussen de Canadese kunstenares Maud Lewis en haar man Everett te zien in Filhuis Sneek. Met glansrollen voor Oscar-genomineerde acteurs Ethan Hawke en Sally Hawkins.

FILMBESCHRIJVING

Maud is een tengere vrouw met een sterke wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel neemt ze een baan als huishoudster bij visboer Everett Lewis. Hij is een stugge, afstandelijke man die gewend is om alleen te wonen in zijn afgelegen huisje in Nova Scotia. Toch lukt het Maud om zijn vertrouwen te winnen met haar optimisme en levenslust. Wat begint als een moeizame relatie groeit uiteindelijk uit tot een bijzonder huwelijk.Sally Hawkins (Blue Jasmine) en Ethan Hawke (Boyhood) schitteren in dit ontroerende drama van regisseur Aisling Walsh. De film volgt het indrukwekkende levensverhaal van Maud Lewis en haar verrassende ontwikkeling tot bekende volksschilder.

Wilt u alvast een kaartje kopen of reserveren? Dat kan uitsluitend via CineSneek, via hun website of aan de kassa.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend