Stanley Burleson en Freek Bartels in From Sammy With Love (Try-Out)

0

Sneek- From Sammy With Love vertelt het verhaal van de topentertainer Sammy Davis Jr. door de ogen van multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels. Beide kruipen beurtelings in de huid van Davis, lid van de Ratpack en wereldberoemd door zijn nummer ‘Mr. Bojangles’. Het publiek wordt meegenomen naar het Verenigde Staten van de jaren ‘60, waar het leven en de carrière van de entertainment-legende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement.

Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met de raciale spanningen van de jaren ‘60 en ’70. Davis gebruikte zijn status als topentertainer om de rechten van Afro-Amerikanen te verbeteren wat hem tot een graag geziene gast in het Witte Huis maakte. Een swingende show met een ontroerend verhaal over liefde, racisme en passie.

 Musical // di 21 november 2017 // 20.15 uur // € 25,50 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend