Rabobank Sneek – Zuidwest Friesland en SMHC gaan samen verder

0

Sneek – Zondag 12 november werd tijdens het ouder-kind toernooi van de E-jeugd het hoofdsponsor contract tussen de Rabobank en SMHC voor 3 jaar verlengd. Het nieuwe contract werd op de middenstip van het hockeyveld ondertekend. Het toernooi werd rond 13:45 uur stilgelegd waarop  Drs. J.P.van Oosten en Mr. R.C. Kliphuis namens de Rabobank en Dhr. J.J. Dijkhuis en mw. N. van den Bosch namens het SMHC bestuur het contract ondertekenden. Er werd geproost met limonade en champagne. Robert Kliphuis reikte namens de Rabobank nog een cheque uit voor een Raboclinic voor de jeugd. Hij beloofde zijn best te doen om te zorgen dat Naomi van As tijdens dit toernooi aanwezig kan zijn. Beide partijen zijn zeer content met de voortzetting van het hoofdsponsorcontract.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend