Naamsverandering Groene Kruis Winkels worden Hulpmiddelencentrum

0

Sneek- De Groene Kruis Winkels gaan vanaf 1 januari verder onder de naam Hulpmiddelencentrum. In Sneek is het centrum gevestigd op het adres Bolswarderbaan 3 bij het Antonius Ziekenhuis.

Het Groene Kruis al lange tijd samen met het Hulpmiddelen Centrum, Lammert de Vries Revalidatietechniek en alle andere hulpmiddelenbedrijven van de Jens Beenhakker Groep. “Dit levert veel voordelen op, zoals een uitgebreider assortiment en meer kennis en ervaring. Ondertussen zijn we samengevoegd tot één organisatie. Om te zorgen voor een eenduidige uitstraling en om de samenwerking te onderstrepen, hebben we besloten al onze bedrijven samen te voegen onder één naam en één logo. Daarom gaan wij vanaf 1 januari 2018 samen verder onder de naam Hulpmiddelencentrum”, aldus een woordvoerder van het Groene Kruis.”

De naam en uitstraling veranderen. De hulpmiddelen, dienstverlening en het advies blijven zoals u van ons gewend bent. Mét dezelfde kwaliteit en service.”

Foto Henk van der Veer

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend