Met het hele gezin genieten van een gezellige Sinterklaasbrunch in Hotel Sneek

0

Advertorial

Sneek- Op zondag 26 november vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur wordt u verwelkomt met een feestelijke welkomstcocktail, waarna er een grandioos buffet geopend wordt. Uiteraard komt de Sint met zijn pieten ook even langs! Voor de kinderen die het hele jaar zoet zijn geweest brengt hij een kadootje mee. Uiteraard kun je ook met sinterklaas op de foto.

Voor de kinderen is er uiteraard een apart kinderbuffet met frietjes, snacks en poffertjes voorts bakken de koks samen met de kinderen koekjes die mee naar huis genomen worden.Gedurende de hele brunch wordt er onbeperkt koffie, thee, melk en verse jus d’orange geserveerd.

Reserveer nu voor de laatste tafels!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend